flamboyage.net
Flamboyage πιο ιδέες για 2015.


Flam Boyage : Αν θέλετε να έχετε μαλλιά με φυσικά χρώματα και φωτεινό ότι δεν θα διαταράξει το βασικό σας χρώμα, το Flamboyage είναι σωστό για εσάς, απλά ζητήστε συμβουλές ακόμη και από τον κομμωτή σας. Με βάση μια καινοτόμο διαδικασία που συλλαμβάνει μικρά σκέλη των μαλλιών, για να δημιουργήσει αντανακλάσεις σε όλο το μήκος που πρόκειται να αναμειγνύεται τέλεια με το υπόλοιπο του στέμματος? αποτελέσματα που θα μπορούσαν να αποκτηθούν από προϊόντα εργασίας για βαμμένα χειροποίητα. Για 2014 να απαγορεύσει ψεύτικες ραβδώσεις και βαρύ και ευρύ σε φως πινελιές που δημιουργούν κίνηση στα μαλλιά σας. Οι γυναίκες αγαπούν να παίζουν με τα μαλλιά τους, μερικές φορές τους χρωματίζονται με περίεργα χρώματα και αναμμένα, μερικές φορές προτιμούν τις επιδράσεις του φυσικού και του θηλυκού, που λαμβάνονται με τις πολυάριθμες τεχνικές για να ελαφρύνουν τα μαλλιά διαθέσιμα σε ινστιτούτα αισθητικής. Η σάρωση, η βαφή, ο Σάμος, αυτό το ευρύ φάσμα την άνοιξη του 2014 θα προσθέσει μια νέα μέθοδο χρώσης, η Flamboyage, που αναπτύχθηκε από τον Άντζελο Σέτζαρα, που ξεχωρίζει τον τόνο των σκούρα μαλλιά εμπλουτίζει το φυσικό αντανακλαστικό, χωρίς να γίνει τα τεχνητά μαλλιά, όπως όταν χτίζετε με το πινέλο. Με Flamboyage μπορείτε να χρωματίσετε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών με αποχρώσεις σε αποχρώσεις της σοκολάτας, ελαφρύ χαλκό, μέλι και καπνό για να δώσει αντίθεση και το φως σε σκούρο ή καφέ μαλλιά. Μια τέλεια τεχνική σε όλα τα είδη των περικοπών, με το Πίξι κομμένο, για να φωτίσει το κρόσσια και τις κοσκίσεις πλευρά, τα μεγαλύτερα μαλλιά που χωρίς κάποια αντίθεση τόνου είναι επίπεδη και χωρίς κίνηση. Το Flamboyage βασίζεται σε μια νέα μέθοδο χρωματισμού. να βάφουν τα σκούρα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία για να τοποθετηθεί σε μια κλειδαριά, αυτό θα επιλέξει και να διαχωρίσει μια μικρή ποσότητα των μαλλιών στην τυχαία και θα είναι η βάση για την προετοιμασία του προϊόντος. Με αυτό το εργαλείο ο κομμωτής ή ο χρωματισμός μπορεί να εφαρμόσει τις διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος σε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών? η διαφανής ταινία που αντικαθιστά το αλουμινόχαρτο θα σας επιτρέψει να ελέγχετε, κατά τη διάρκεια του χρόνου έκθεσης, την εξέλιξη του χρώματος, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη και λάθη η ένταση του αποτελέσματος. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο τελικό αποτέλεσμα. Οι ραβδώσεις του χρώματος είναι τόσο λεπτές που θα δώσουν ένα όμορφο φυσικό φινίρισμα και σοφιστικέ στα μαλλιά σας, και διακριτικά, χωρίς ψεύτικα χρώματα, πλάκες ή off και με τη δυνατότητα να προσθέσετε άλλους τόνους και αντανακλάσεις όταν το χρώμα δεν θα φωτίζεται πλέον και πρωτότυπο. Το Flamboyage είναι τέλειο σε κλιμακωτά καστανά μαλλιά φοριέται με απαλά κύματα, υγρή επίδραση που θα τονίσει τις αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν με αυτή τη νέα τεχνική χρωματισμού.

Gossip & News
05 Dec 19

Richard Bajon

Find put the latest hair collection, called Beard Design, made by Richard Bajon, international hairstylist from FR.

Ph: Joel Dart
Make-up: Romina Allio Laertitia Majer

hair-collections

04 Dec 19

8th International Cosmetics Trade Fair: from 20 to 22 January 2020

Save the Dates and join Japan's Largest Cosmetics Trade Show: COSME TOKYO 2020.

What can find at COSME TOKYO?

As largest show of its kind in Japan, Cosme Tokyo gathers lots of Made in Japan products which cannot be found in any other exhibitions. Especially products using regional and traditional ingredients like cherry blossom, rice , sake, attract international visitors.

The ongoing influence of import cosmetics on Japan and Asia's market is reflected in the number of international exhibitors with European like France, Italy, Poland, Germany and USA, Middle East as well as Asian Companies. You can find world famous companies like L'ERBOLARIO (Italy) MEDITERRANEAN COSMETICS (Greece) and national pavillions.

Reflecting on the continued growth of organic and natural market in Japan & Asia, distinctive and diversified brands using local ingredients of each country are presented at once. Not only using pure ingredients, also the products have some specific efficacies like anti-aging, whitening, anti-pollution, skin repair.

FOR MORE INFORMATION CLICK HERE

04 Dec 19

MARIO SACCUCCI, un personaggio poliedrico.
Mario è conosciuto in quanto serio professionista, nonché fondatore, insieme a BEA, della Saccucci Masterclass, dal 1969, nel quartiere Eur di Roma e Presidente dell’ARA (Accademia Romana Acconciature).
Precursore del caschetto e della piega a phon, con conseguente abolizione del casco per asciugatura, a Mario si riconoscono creazioni quali il “caschetto maculato”, con macchie di colore che creano disegni e sfumature diversi a seconda dei movimenti.
Mario inoltre, a dimostrazione dall’indole artistica che lo contraddistingue, è amante della fotografia, della pittura e della musica, elemento essenziale della sua vita e sempre presente all’interno del salone.

SACCUCCI Masterclass è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e SACCUCCI si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia on line la rivista

SACCUCCI Masterclass
Viale Città d’Europa, 857 - ROMA (RM) - Italy
Tel. + 39 06 52200413 - 06 52200386

04 Dec 19
Ashley Haynes & Charlotte Oldfield

Aurum was inspired by rare metals and we wanted this to symbolise wealth, adding an expensive feel to the collection. Using this as our colour foundation,  we wanted to work with a commercial softness to the styling and create something that looked effortless and achievable

Ph: Jack Eames
Make-up: Megumi Matsuno
Styling: Magdalena Jacobs

hair-collections

03 Dec 19
Miguel Ròdenas

Find put the latest hair collection, called Nerthus, made by Miguel Ròdenas international hairstylist.

Ph: Luis Vidal
Make-up: Asun Medina

hair-collections

Encyclopedic hair website


Κομμωτές φροντίζουν την υγεία των μαλλιών στην ομορφιά και τα αισθητικά ινστιτούτα, με χτενίσματα στυλ για φωτογραφίες μόδας-μαλλιών και την πώληση των προϊόντων φροντίδας μαλλιών.

Σχετικά θέματα

Λεξικό κομμωτηρίου

Flam Boyage, Κομμωτήρια, μαλλιά, υγεία, ινστιτούτα αισθητικής, φωτογραφίες της μόδας των μαλλιών, χτενίσματα, αισθητική, αγορά, φροντίδα φαλάκρα, Flam Boyage, τριχοφυΐα, χρωματισμός, ηλιακές πινελιές, μπαλές, μέτσες, Σάμους, deja-vu, Flam Boyage, Globelife, Fair Κομμωτήρια, μάρκες προϊόντα μαλλιών, τομέα κομμωτικής, εταιρείες βαφής μαλλιών, επαγγελματίες κατασκευαστές προϊόντων κομμωτικής, κατασκευάζει γραμμές με τρίτα μέρη, ιδιωτικές ετικέτες, αξεσουάρ μαλλιών, Flam Boyage, κομμωτήρια καταστημάτων, χονδρέμποροι πωλητές προϊόντα μαλλιών, έμποροι Κομμωτήρια, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, έρευνα αγοράς στη βιομηχανία της μόδας των μαλλιών, εξοπλισμός επίδεσμο, πληροφορίες για τα μαλλιά, πληροφορίες για τα μαλλιά, Flam Boyage, ειδήσεις Κομμωτήρια, προϊόντα κομμωτηρίου, εξαγωγή εισαγωγών, Κομμωτήρια

X

privacy