hu

Flam Boyage
Flamboyage trendiest ideas for 2015.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Flam Boyage


Flam Boyage : Ha azt szeretné, hogy a hajad természetes szín és fény, amely nem zavarja az alapszín, a Flamboyage-è jobb az Ön számára, kérje a fodrász. Ez egy innovatív folyamat, fejlett stylist Angelo Seminara, figyelembe véve a kis szakaszok a haj létrehozni gondolatokkal, teljes hossza mentén, hogy tökéletesen illenek a többi a lombkorona. Célja a természetes fényerő à olvasni és csíkok. A nők szerelem játék-val haj: néha a funky színek és esztergált-ra, és néha keresni a természetes u és női pi hatások. A Flamboyage a è teljes hosszában színes haj, csokoládé árnyalatú színben, fény, réz, a méz és a dohány-, hogy a kontraszt és a fény sötét hajú és barna. A tökéletes technika minden típusú darabok: fringe és oldalsó Tufts világítja meg, és hogy mozgalom corposit à, hosszú haj, anélkül, hogy egy kis hang, a kontraszt pedig lapos és mozgás nélkül. A Flamboyage alapuló új festési módszert, ahol használni műanyag betakar ellenőrzését, az expozíciós idő alatt, a színe és intenzitása à a hatás, így korlátozza a kockázatát, hogy a hibákat. A végeredmény nem meglepetés lesz. A színes csíkok is olyan vékony, hogy az eredmény μ è haj a natúr, kifinomult, és diszkrét, nem hamis színek, és azzal a lehetőséggel, à hozzá több hangok és gondolatok, amikor a szín nem lesz à pi ù világos és eredeti. A tökéletes è Flamboyage à barna haj hang barátait, kopott, lágy hullámokkal, nedvesen, hogy rá fog világítani az árnyalatok, ez új színezés technikával készítette.

Encyclopaedic hair website

Flam Boyage capelli Flam Boyage acconciature Flam Boyage estetica Flam Boyage moda-capelli Flam Boyage salute Flam Boyage parrucchieri

Flam Boyage - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Flam Boyage, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Flam Boyage, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Flam Boyage, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Flam Boyage, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Jun 19

Luc Vincent, Sophie Tessier La Rousse, Stephane Scotto Di Cesare

 

Ph: Alain Comtois
Make-up: Vanessa Ortiz
Stylist: Anne Sophie Gadbois

hair-collections

19 Jun 19

Jonny Engstrom

 

Collection: Redux

hair-collections

18 Jun 19

Laurent Decreton

 

In his Blossom collection the hairstylist fuses street hairstyles with the Paris runway looks. Choppy bobs, Japanese braiding techniques and the cool-girl curly hairstyles. Blossom is a hair story with a fresh modern feel, the hair literally blossoms on each picture. Inspired by what Laurent sees on the streets during his many travels he has effortless translated all influences such as unique colors, textures and movement into this collection. The hair colors of this Blossom collection are as bold as the used haircuts. Fiery red is the the trend color for this spring/summer, combined with a bob cut or a mid-length haircut the color really blossoms. For the guys the grunge street style with medium to long hair has been upgraded with a slick touch.

Collection: Blossom
Ph: Giel Domen
Make-up: Natacha Maillard
Stylist: Lieve Gerrits

hair-collections

18 Jun 19

Adria Regadera, Víctor Gutierrez, Adolfo Vicente and David Fernandez

 

Lives that cross at one point, the crossroads of the hair salon. A point of confluence where people from all backgrounds and styles leave feeling happier than when they first entered.

Collection: Lives
Ph: Javier Avila
Make-up: Rodelas
Art Director: David Rodelas

hair-collections

17 Jun 19

MATRIX

MATRIX (brand americano di prodotti professionali per capelli
di proprietà di L'Oreal) sarà partner ufficiale
di MILANO PRIDE 2019 con la linea
di trattamenti e styling per capelli Total Results.

La MILANO PRIDE celebra le diversità in tutte le sue forme,
non solo quelle legate all'orientamento sessuale.

La MILANO PRIDE 2019 durerà una settimana
dal 21 al 29 Giugno.

Il connubio con il brand Matrix Total Results nasce dalla condivisione
di valori come l'inclusività, la libertà e l'uguaglianza.

Durante la Pride Week, MATRIX sarà presente in Piazza Oberdan 
con un "Pride Hair Bar" dove gli HAIRSTYLIST offriranno servizi
di blow-dry e piega express.Enter in Flam Boyage