flamboyage.net
Flamboyage mai elegante idei pentru 2015.


Flam Boyage : Dacă doriți să aveți păr cu culori naturale și luminos că acestea nu vor perturba culoarea de bază, Flamboyage este potrivit pentru tine, doar cere sfatul chiar de la coafor. Bazat pe un proces inovator care surprinde firele mici de păr, pentru a crea reflecții pe întreaga lungime care se vor amesteca perfect cu restul coroanei; Rezultate care ar fi obținute prin produse de lucru pentru mână-vopsite. Pentru 2014 de a interzice dungi false și grele și largi pentru a atinge lumina care creează mișcare pe parul tau. Femeile adoră să se joace cu părul lor, uneori le colorează cu culori funky și aprinse, uneori preferă efectele naturale și feminine, obținute cu numeroasele tehnici pentru a ușura părul disponibil în saloane de înfrumusețare. Zdrobitoare, colorant DIP, Shatush, această gamă largă în primăvara anului 2014 va adăuga o nouă metodă de colorare, flamboyage, dezvoltat de Angelo Seminara, care iese în evidență tonul de păr întunecat îmbogățește reflex natural, fără a deveni părul artificial ca atunci când construirea brăzdat cu cu coada pensulei. Cu Flamboyage puteți culoare întreaga lungime a părului cu nuanțe în nuanțe de ciocolată, cupru ușor, miere și tutun pentru a da contrast și lumină la păr închis sau maro. O tehnică perfectă pe toate tipurile de tăieturi, prin tăiere Pixie, pentru a ilapora franjuri și Tufts parte, parul mai lung, care, fără unele contrast ton sunt plate și fără mișcare. Flamboyage se bazează pe o nouă metodă de colorare; pentru a vopsi parul inchis folosind o banda adeziva pentru a fi plasate pe un lacăt, acest lucru va selecta și separa o cantitate mică de păr la întâmplare și va fi baza pentru prepararea produsului. Cu acest instrument coafor sau colorist poate aplica diferite nuanțe de culoare pe întreaga lungime a părului; pelicula transparentă care înlocuiește folia vă va permite să controlați, în timpul expunerii, evoluția culorii, astfel încât nici un risc de a face erori și greșeli Intensitatea efectului. Nu vor fi surprize pe rezultatul final. Dungi de culoare sunt atât de subțire, care va da un finisaj natural frumos și sofisticat la parul tau, și discret, fără culori false, plăci sau off și cu capacitatea de a adăuga alte tonuri și reflecții atunci când culoarea nu va mai aprins și original. Flamboyage este perfect pe parul maro scalat purtat cu valuri moi, efect umed, care va evidenția nuanțele create cu această nouă tehnică de colorare.

Gossip & News
05 Dec 19

Richard Bajon

Find put the latest hair collection, called Beard Design, made by Richard Bajon, international hairstylist from FR.

Ph: Joel Dart
Make-up: Romina Allio Laertitia Majer

hair-collections

04 Dec 19

8th International Cosmetics Trade Fair: from 20 to 22 January 2020

Save the Dates and join Japan's Largest Cosmetics Trade Show: COSME TOKYO 2020.

What can find at COSME TOKYO?

As largest show of its kind in Japan, Cosme Tokyo gathers lots of Made in Japan products which cannot be found in any other exhibitions. Especially products using regional and traditional ingredients like cherry blossom, rice , sake, attract international visitors.

The ongoing influence of import cosmetics on Japan and Asia's market is reflected in the number of international exhibitors with European like France, Italy, Poland, Germany and USA, Middle East as well as Asian Companies. You can find world famous companies like L'ERBOLARIO (Italy) MEDITERRANEAN COSMETICS (Greece) and national pavillions.

Reflecting on the continued growth of organic and natural market in Japan & Asia, distinctive and diversified brands using local ingredients of each country are presented at once. Not only using pure ingredients, also the products have some specific efficacies like anti-aging, whitening, anti-pollution, skin repair.

FOR MORE INFORMATION CLICK HERE

04 Dec 19

MARIO SACCUCCI, un personaggio poliedrico.
Mario è conosciuto in quanto serio professionista, nonché fondatore, insieme a BEA, della Saccucci Masterclass, dal 1969, nel quartiere Eur di Roma e Presidente dell’ARA (Accademia Romana Acconciature).
Precursore del caschetto e della piega a phon, con conseguente abolizione del casco per asciugatura, a Mario si riconoscono creazioni quali il “caschetto maculato”, con macchie di colore che creano disegni e sfumature diversi a seconda dei movimenti.
Mario inoltre, a dimostrazione dall’indole artistica che lo contraddistingue, è amante della fotografia, della pittura e della musica, elemento essenziale della sua vita e sempre presente all’interno del salone.

SACCUCCI Masterclass è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e SACCUCCI si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia on line la rivista

SACCUCCI Masterclass
Viale Città d’Europa, 857 - ROMA (RM) - Italy
Tel. + 39 06 52200413 - 06 52200386

04 Dec 19
Ashley Haynes & Charlotte Oldfield

Aurum was inspired by rare metals and we wanted this to symbolise wealth, adding an expensive feel to the collection. Using this as our colour foundation,  we wanted to work with a commercial softness to the styling and create something that looked effortless and achievable

Ph: Jack Eames
Make-up: Megumi Matsuno
Styling: Magdalena Jacobs

hair-collections

03 Dec 19
Miguel Ròdenas

Find put the latest hair collection, called Nerthus, made by Miguel Ròdenas international hairstylist.

Ph: Luis Vidal
Make-up: Asun Medina

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Flam Boyage, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Flam Boyage, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Flam Boyage, Globelife, saloane de coafură echitabile, branduri de produse de păr, sectorul de coafură, companii de colorare a părului, producători profesioniști de produse de coafură, produce linii cu terți, etichete private, accesorii pentru păr, Flam Boyage, distribuitori de frizeri, angrosiști vânzătorii de produse de păr, dealeri produse de coafură, saloane de coafura, salon de frumusete, de cercetare de piață în industria modei părului, echipamente de coafură, informații despre păr, informații despre păr, Flam Boyage, știri produse de coafură, magazine de coafură pentru mobilă, export de import, consumabile pentru coafor

X

privacy