vi

Flam Boyage
Flamboyage trendiest ideas for 2015.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Flam Boyage


Flam Boyage : Nếu bạn muốn có mái tóc của bạn với màu sắc tự nhiên và ánh sáng mà không can thiệp với màu cơ bản, phải è Flamboyage cho bạn, yêu cầu thợ làm tóc của bạn. Đây là một quá trình sáng tạo, phát triển bởi tạo mẫu tóc Angelo Seminara, lấy phần nhỏ của tóc để tạo phản xạ dọc theo toàn bộ chiều dài pha trộn hoàn toàn với phần còn lại của các tán cây. Nhằm tạo độ sáng tự nhiên à đọc và sọc. Phụ nữ thích chơi với mái tóc: đôi khi với các màu sắc sôi nổi bật, và đôi khi tìm kiếm tự nhiên ù và hiệu ứng nữ pi. Với Flamboyage è có thể màu sắc toàn bộ chiều dài của tóc với các sắc thái trong sắc thái của sô cô la, ánh sáng đồng, mật ong và thuốc lá để cung cấp cho độ tương phản và ánh sáng để tóc đen hay nâu. Một kỹ thuật hoàn hảo trên tất cả các loại vết cắt: để bôi lên rìa và bên Tufts và để cung cấp cho phong trào và corposit à để tóc dài, mà không có một chút của tương phản trong giai điệu, là bằng phẳng và không có phong trào. Flamboyage được dựa trên một phương pháp mới của staining nơi bạn sử dụng bọc nhựa để kiểm soát, trong thời gian tiếp xúc, sự tiến triển của màu sắc và cường độ à hiệu quả, do đó hạn chế nguy cơ làm cho những sai lầm. Sẽ có không có ngạc nhiên về kết quả cuối cùng. Các sọc màu sắc là rất mỏng mà quả ì è mái tóc một kết thúc tự nhiên, tinh vi và kín đáo, với không có màu sắc sai và khả năng à để thêm nhạc chuông và phản ánh khi các màu sẽ không là à ù pi tươi và bản gốc. Hoàn hảo è Flamboyage à tóc nâu giai điệu của, mặc cùng với sóng mềm, ẩm ướt cái nhìn mà sẽ làm nổi bật các sắc thái tạo ra với kỹ thuật màu mới này.

Encyclopaedic hair website

Flam Boyage capelli Flam Boyage acconciature Flam Boyage estetica Flam Boyage moda-capelli Flam Boyage salute Flam Boyage parrucchieri

Flam Boyage - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Flam Boyage, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Flam Boyage, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Flam Boyage, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Flam Boyage, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Jun 19

Luc Vincent, Sophie Tessier La Rousse, Stephane Scotto Di Cesare

 

Ph: Alain Comtois
Make-up: Vanessa Ortiz
Stylist: Anne Sophie Gadbois

hair-collections

19 Jun 19

Jonny Engstrom

 

Collection: Redux

hair-collections

18 Jun 19

Laurent Decreton

 

In his Blossom collection the hairstylist fuses street hairstyles with the Paris runway looks. Choppy bobs, Japanese braiding techniques and the cool-girl curly hairstyles. Blossom is a hair story with a fresh modern feel, the hair literally blossoms on each picture. Inspired by what Laurent sees on the streets during his many travels he has effortless translated all influences such as unique colors, textures and movement into this collection. The hair colors of this Blossom collection are as bold as the used haircuts. Fiery red is the the trend color for this spring/summer, combined with a bob cut or a mid-length haircut the color really blossoms. For the guys the grunge street style with medium to long hair has been upgraded with a slick touch.

Collection: Blossom
Ph: Giel Domen
Make-up: Natacha Maillard
Stylist: Lieve Gerrits

hair-collections

18 Jun 19

Adria Regadera, Víctor Gutierrez, Adolfo Vicente and David Fernandez

 

Lives that cross at one point, the crossroads of the hair salon. A point of confluence where people from all backgrounds and styles leave feeling happier than when they first entered.

Collection: Lives
Ph: Javier Avila
Make-up: Rodelas
Art Director: David Rodelas

hair-collections

17 Jun 19

MATRIX

MATRIX (brand americano di prodotti professionali per capelli
di proprietà di L'Oreal) sarà partner ufficiale
di MILANO PRIDE 2019 con la linea
di trattamenti e styling per capelli Total Results.

La MILANO PRIDE celebra le diversità in tutte le sue forme,
non solo quelle legate all'orientamento sessuale.

La MILANO PRIDE 2019 durerà una settimana
dal 21 al 29 Giugno.

Il connubio con il brand Matrix Total Results nasce dalla condivisione
di valori come l'inclusività, la libertà e l'uguaglianza.

Durante la Pride Week, MATRIX sarà presente in Piazza Oberdan 
con un "Pride Hair Bar" dove gli HAIRSTYLIST offriranno servizi
di blow-dry e piega express.Enter in Flam Boyage